Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Ihmismieli ei tunnu unohtavan. The human mind does not seem to forget the old business models. La mente humana no parece olvidarse de los modelos de negocio de edad. La mente umana non sembra dimenticare il vecchi modelli di business. Το ανθρώπινο μυαλό δεν φαίνεται να ξεχνούν τα παλιά τα επιχειρηματικά μοντέλα. человеческий разум не забывают старые бизнес-модели. 人間の心は、古いビジネスモデルを忘れていないようです.

 

On se vaan kumma juttu että ihmisenmieleen painuneet entiset toiminta mallit eivät unohdu kalenterissa olevien juhlapyhien käytännöissä.  1990 luvulla oli työuupuminen “böönnautti” muotisairaus.  Työmailla oli kiirettä ja ihmiset polttivat itsensä loppuun ja se ilmeni erilaisina vaivoina ja kolotuksina.  Minulla se oireili siten että kun oli pitempi vapaa tulossa, niin eikö myös iskenyt joku räkätauti.  Työaikana ei uskaltanut sairastaa, sairastaa piti vapaa-aikana.  Keho pisti stopin kovalle vauhdille että edes pitkät pyhät tuli pakolla huilattua.  Niin nytkin tapahtui vaikkei työelämä ole enää vuoteen häirinnyt harrastetoimintaa.  Iski flunssa, pientä lämmön-nousua ja nenä vuotaa, keuhkoputkesta vähän värikkäämpiä ysköksiä. Ilmeisesti ei olisi vielä saanut  vähentää  viimeviikolla vaatetusta ja lähteä polkemaan polkupyörällä kilometrin suoraa Koivukujalla kovaan vastatuuleen. 

Lankalauantaina pääsimme kuitenkin autokyydillä ( toyota avensis 2.2 D)  Nikon  ja Annen tontille katsomaan kevään edistymistä.    Yksinäinen sitruunaperhonen ja kimalainen kilpailivat muutamasta krookuksen kukasta jotka olivat nurmen alta nousseet.

 

 

nikon perhonen 018

 

nikon perhonen 024

 

nikon perhonen 015

Nokkosperhoset lentelivät vähän korkeammalla pajunkissoissa

nikon perhonen 016

 

nikon perhonen 025

Kesäsaunan  koelämmitysaikakin oli

nikon perhonen 007

Naapurin Herttakissa olisi halunnut saalistaa, mutta kellokaulassa se onnistuu vähän huonosti.

nikon perhonen 010

 

 

Maxilla oli etuoikeus istua etupenkillä

nikon perhonen 004

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti