Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Humber-dingers: hämmästyttävä kokoelma museoautoja ... omistaa peruna kauppias Hull Englanti. Thank you very much for Cameroon, they became the first visitor today, this blog

 

Vaikka yli 80 prosenttia kaikista Rolls-Royce  valmistetuista  voidaan vielä  jäljittää tänään,  vähemmän kuin 100 Humber on säilynyt.

Allan Marshall kokoelma , 55 Humber, keskellä on 1951 Pullman

image

Ne olivat kerran rakkaita  Britannian armeijan, pääministerit ja kuninkaat ja kuningattaret keskuudessa. Humber tunnettiin köyhän miehen Rolls-Royce.
Kun yli 80 prosenttia kaikista Rolls-Royce   valmistuneista voidaan vielä  jäljittää ,  niin  100 Humber on säilynyt. Vielä yllättävää, suurin kokoelma Britanniassa ei ole  kansallisessa museossa , mutta se kuuluisella peruna kauppias Hull on.

Allan Marshall, 55, pitää 27  Humber on 10000 m² rakennuksessa,  hänen auto varastossaan.
"Isäni, Reg, osti ensimmäisenä 51 vuotta sitten, se maksoi £ 90. Se oli 1954 Pullman rakennettu Baroness Rothschild. Hän käytti sitä Lontoossa ja piti autoa garaged  Claridges hotellissa. Olen jopa käyttänyt sitä vetämään 16 tonnin kuorma-autoa Yorkista Hull. "sanoi.
Tuleva kuningas Yrjö VI otti vastaan ​​hänen ensimmäisen Humber vuonna 1935. Hän oli niin vaikuttunut limusiinista, että sodan jälkeen hän määräsi että 47 autoa lähetetään Britannian suurlähetystöihin ulkomailla.  Jokainen pääministeri päivänä saapui Downing Street Humber, Winston Churchill kehui autoa ja käytti viisi Humber Pullmans.

Auto oli lujaa laatua ja luotettavuuteen kiinnitti huomiota myös armeijan.  Erityisesti muunnellut Super Snipe mallit kelpasivat sota kentille toisen maailmansodan aikana.
Tunnetuin, henkilön  auto  M239485, käytti sotamarsalkka Montgomery  Normandian maihinnousussa sodan loppuun asti . Hänen 4,5-litrainen malli kuljetti häntä 60000 km ympäri Eurooppaa alle vuodessa.  Auto on edelleen kunnossa ja se tunnetaan lempinimellä  Montgomery antoi sille, Old Faithful.
Humbers  favor myöhemmin Fifties. Iso luja , kuusisylinterinen moottori vei polttoainetta vain viisi gallonaa per maili. Suezin kriisi ja öljyn hintakehityksen vuoksi omistajat eivät voineet ostaa uutta autoa - ei edes uutta, vähemmän polttoainetta kuluttavaa auton aikakaudella, Miniä. Viimeinen suuri Humber myytiin vuonna 1968.

Englanissa-tehty ohjaamo

image

 

Marshall ja hänen työryhmänsä harrastajat haluavat palauttaa kaikki autot kokoelmaan itse, usein työtä on enintään kaksi vuotta kunkin ajoneuvon hintaan £ 10.000.
"Jotkut autot voivat olla arvoltaan € 40000 tai enemmän nyt, mutta rahaa ei ole kohta. En ole koskaan myynyt Humber ja jos ihmiset haluavat tulla katsomaan kokoelmaani se on ilmainen. Rahaa saan niistä vain kun vuokraan niitä hääautoiksi. "
Vaikka Humber nähdään tv-sarjassa, kuten Heartbeat, avoinna ympäri vuorokauden ja viimeistään kerroksen väkeä, Marshall kieltäytyy antamasta ajoneuvoja filmiyhtiöille tai lainata niitä muille museoille vahingon pelossa.

image

Englanissa  tehdyt Jaegar nopeusmittari (alla) ja kojelauta unrestored Humber (yllä)

 

image

Kohokohtia Marshall kokoelma sisältää: Pullman Landaulette, rakennettiin kuningas Yrjö VI (kuningas kuoli ennen kuin se voitiin toimittaa) 1952 Super-Snipe MK3, joka omisti Queen Mother ja säilytetään Castle Mey Skotlannissa ja 1967 Imperial sedan, joka ilmestyi The Big Sleep

 

Ruosteinen  Humber Hawks odottaa ennallistamista

image

1932 Humber Snipe jota Edward VIII ja Wallace Simpson käyttivät. odottaa entisöintiä

image

1955 Humber Super-Snipe – tämä on harvinainen auto, siinä on kolme vaihteinen automaattivaihteisto

image

Lue lisää: http://www.dailymail.co.uk/home/moslive/article-1371567/Humber-Car-Museum-A-stunning-collection-classic-cars.html # ixzz1ITUErIId

 

Kotkan pesän live web kamera  Iowassa  Raptor Resource Project Decorah Eagle Cam

http://www.raptorresource.org/falcon_cams/index.html

Kamera on varustettu infrapunaominaisuudella, joten suoraa kuvaa voi seurata myös silloin, kun Yhdysvaltojen Iowassa on yö.- Projektista vastaa Bob Anderson .

Valkoinen Kattohaikarat  Warszewo. Liikkuva kamera!

http://www.ustream.tv/channel/bociany-szczecin1

Kainuun Raatihuoneen torilla ei ole niin kova sumu kuin täällä Porissa http://www2.kainuunsanomat.fi/palvelut/torikamera/

image

Noormarkku klo 10.30  AM. Noormarkun yhtenäiskoulu ja takana Ruiskula kerostalo

sumu 002

 

 

Noormarkku Laviantie klo 11.00 AM

sumu 007

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti