Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Hän on mennyt pois. He has gone away, the mountains behind. Él se ha ido, las montañas detrás. Il a disparu, les montagnes derrière. Ta on ära läinud, mägede taha. Έχει φύγει μακριά, τα βουνά πίσω από. Он ушел, гор позади. 彼は、去っている山の後ろに.

 

 

Tässä taatusti viimeinen valokuva Koskikarasta tänä vuonna.  Koskikara on muuttanut pois Myllykoskelta.

 

lintu 041

 

Tilalle on saapunut Telkkä pariskunta.  Kävin eilen aamulla uimarannalla katsomassa onko Noormarkunjoen  vesi noussut  ja  mukanani oli vain Nikkorin 16-85 optiikka, koska oletin ottavani vain jonkin laajakulma valokuvan.  Mutta näyttää sillä saavan lituvalokuvankin otettua.

aamu 003

 

Kävin Myllykoskella iltapäivällä pitemmän Sigma 120-400 optiikan kanssa.  Ilma oli sumuinen, niin kuin näyttää tänäkin aamuna olevan. Mutta mieli ei antanut rauhaa olla menemättä kuvamaan telkkiä, vaikka kyllä niistä viimevuotisiakin kuvia löytyy tietokoneelta.  Se vaan on nykyaikana niin helppo lähteä valokuvailemaan kun ei tarvitse miettiä kustannuksia.  Filmi aikana oli toista.  Filmi rullaan mahtui  24 tai 36 kuvaa, eikä se ollut halpaa,  niistä kuvien tekeminen.  Sommittelua filmiaika kehitti, kun piti saada kerralla valmiskuva.

telkkä 007

Yhtä aikaa  tämä pari ei suostunut  poseeraamaan osmankäämin (satakuntalaisittain papinkulli)  heijastumassa.

telkkä 011

 

Muuten kyllä rinnakkain uitiin

telkkä 023

Telkkä on kokosukeltaja

telkkä 030

 

telkkä 018

Kevään ja kesän mittaan telkistä varmaan muodostuu yhtä paljon valokuvattu kohde kuin koskikarakin oli. 

telkkä 041

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti