Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

maanantai 28. maaliskuuta 2011

Zorn sensuroitu Facebookissa, tässä blogissa ei sensuroida Zornia .Zorn censored on Facebook,this blog is not censored by Zorn. Zorn censurado en Facebook, Este blog no es censurado por Zorn. Zorn censurés sur Facebook, ce blog ne censure pas Zornia. Obrigado Brasil, Anderson visitou o blog quatrocentos anos, então você. hank you Brazil, Anderson visited the four hundredth blog then you

Anderson

Anders Zorn  (1860 – 1920) kuuluu nyt ryhmä taiteilijoita, jotka ovat sensuroituja.  Taiteilijan alaston maalaukset olivat liikaa Facebookin ylläpitäjille.

Perjantaina tanskalainen taiteilija Uwe Max Jensen  jopa enemmän Zornin kuuluisia alaston maalauksia .  Muutamaa tuntia myöhemmin hän menetti maalaus "Tyttö ullakolla" sivuston, koska se rikkoi  kuvaa politiikkaa .   Uwe Max Jensen on estetty lataamasta lisää kuvia sivuilla.

Amerikkalaisen yrityksen, ei pitäisi määrittää, mikä on pornografiaa Tanskan, Pohjoismaiden ja Euroopan tasolla ", sanoo Jensen.

Aiemmin myös muun muassa Gustave Courbet "maailman alkuperä" on poistettu Facebook tammikuussa ja otti pois taideteos Steven Assael New York Academy of Arts-sivulla.

 

Meidän olohuoneen seinässä on ripustettuna  Andess Zorn vedos NAKET. 1884

foto 026

Anders Leonard Zorn (18. helmikuuta 186022. elokuuta 1920) oli ruotsalainen taidemaalari. Hänet tunnetaan etenkin muotokuvistaan ja runsaista alastomista naisista jotka on kuvattu usein välkehtivän veden rannalla.

Zorn oli Akseli Gallen-Kallelan ja Albert Edelfeltin aikalainen ja ystävä. Suomalaisten kansallisromantikkojen tapaan hänkin rakennutti erämaa-ateljeen, synnyinpaikalleen Moraan.

foto 031

http://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=sv&u=http://www.dn.se/&ei=yByQTaj8FZHzsgawv6T6CQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&sqi=2&ved=0C

image

 

Anders Zorn

image

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti