Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Ei aivan vielä muuttolintuja, mutta pirun hieno Variksen kuva. Not just yet for migratory birds, but a damn fine picture of The Crow. No sólo aún para las aves migratorias, pero una imagen maldita multa de El Cuervo. Pas tout de suite pour les oiseaux migrateurs, mais une image damn amende de The Crow. Οχι μόνο όμως για τα μεταναστευτικά πουλιά, αλλά μια δεκάρα πρόστιμο εικόνα του The Crow. Не только еще для перелетных птиц, но проклятый штрафа картина Кроу. だけではなく、まだ渡り鳥のが、気罰金カラスフォト. Radioaktiivisen jodin ylittävät raja Tokion vesijohtovedessä. Radioactive iodine in excess of the limit in tap water in Tokyo. 東京の水道水には限界を超える放射性ヨウ素

 

Loppuviikosta luvattiin taas päiväpakkasia joten saamme vielä muuttolintuja odottaa jonkin aikaa. Olen Variksestakin jo aiemmin jutun tehnyt mutta tämä kuva on sen verran tyylikäs että sopii julkaistavaksi.

varpunen varis 021

Radioaktiivisen  jodin ylittävät raja Tokion vesijohtovedessä

Tokyo Metropolitan Government varoitti keskiviikkona, että lapsille ei pitäisi juottaa vesijohtovettä kun radioaktiivista jodin määrä ylitti sallitun.  Jodia havaittiin  puhdistamon vedessä.
Metropolitan Government mukaan, 210 becquereliä radioaktiivista jodia havaittiin per 1 kg vettä, vastaa ​​raja 100 becquereliä kilo vedenpuhdistamossa tiistaina Kanamachi alueella Katsushika Ward.
Mutta määrä radioaktiivista ainetta havaittu puhdistamon veden on pienempi kuin 300-becquerel raja muille kuin lapsille.
Jodin havaitseminen seurasi tuhoisaa  maanjäristystä aiemmin tässä kuussa,  Tokyo Electric Power Co: n Fukushima Daiichi ydinvoimala.
Eräässä tutkimuksessa sen kolmesta puhdistuslaitoksia, Metropolitan Government havaittu myös 32 becquereliä jodia  laitoksen  Hamura Länsi Tokiossa, mutta jodia ei havaittu vedenpuhdistamon Asaka, Saitama prefektuurissa.
== Kyodo

 

vesi 006

http://www.dailymail.co.uk

http://www.reuters.com/

http://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=ja&u=http://www.jiji.co.jp

http://english.kyodonews.jp

Luvian Laitakarin sataman  Webkamerat

Athena's Tennis Girl -juliste kuvattiin vuonna 1976, kun Fiona oli 18-vuotias. Sen otti hänen exänsä Martin Elliott, joka menehtyi syöpään viime huhtikuussa.

 

image

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1368795/Revealed-35-years-The-face-Athenas-iconic-Tennis-Girl-poster.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti