Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

torstai 24. helmikuuta 2011

Kyllä hiihtoloma viikolla Aurinkokin paistoi. Kaksi kuvaa, vertailussa kaksi Nikon kamera yhdistelmää. Ja ski vecka, solen skiner.Sí semana de esquí, el sol brillaba el cielo está despejado,.Yes ski week, sun was shining the sky is clear,.Two images, comparing the combination of two Nikon cameras.Oui semaine de ski, le soleil brillait, le ciel est clair,.Ναι σκι εβδομάδα, ήλιος έλαμπε ο ουρανός είναι καθαρός,.Да лыжный неделю, солнце сияло небо ясно,.はいスキー今週は、太陽、空がクリアされて輝いていた. Thank you very much Mrs. Afaf Aniba, you're the first visitor Algeria. Thank you Cuba, they became the first visitor to this blog

 

Tänä aamuna oli pimeätä ja synkkää kun Fortum  oli katkaisut yöllä sähköt huoltotoimenpiteiden takia. sähkön laatu kuulemma paranee, tosin en ole sähköä huonolaatuiseksi mieltänyt, aina on valkeus tullut kun valokatkaisinta olen painanut..

Aamulla lämpömittari näytti - 22 astetta , kuinka kylmä olisi ollutkaan,  jollei taivaan kantta peittäisi synkkä pilvi.   Mutta ei pidä unohtaa että kyllä Aurinko paistoi hiihtoloma viikon alkupuolella selkeältä taivaalta.

aamupäivä Noormarkkua 064

AF-S NIKKOR 16-85 1:3.5-5.6 ED EX VR objegtivi  ja Nikon D1 H

 

Tänään kävin testaamassa toista kamera yhdistelmää,  Nikon 200D ja Sigma 18-35.  Käytin kameran omaa pientä salamaa. Objektiivien  sisärakenne ero paljastuu auringon säteissä.  Nikkor  on uudempi kuin Sigma ja siinä on  himmennin aukko täysin pyöreä, joka näkyy auringon säteiden määrässä. Nikkorin himmentimessä on enemmän lehtiä kuin Sigmassa .  Lienee makuasia kumpi aurinko on parempi.  Kellon aika ei ole kuvanotto hetkellä aivan sama, mikä paljastuu siitä että puiden alla oleva lumi näkyy paremmin.   Tässä taivas on pilvetön, ensimmäisessä kuvassa pilvi värjää hankea punaisella.

puolipäivä 030

Nikon 200 D ja Sigma 18-35 D  1:3.5-4.5  aspherical

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti