Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

perjantai 11. helmikuuta 2011

Euroopan 112 päivä tänään. Varoitus, sisältää K 15 Kuvan. European 112-day today. The whole EU thing in common. Большое спасибо в Россию пришел от вас только одна сотая посетителей на этот блог.Big thanks to Russia They came just one hundredth of visitors to this blog

 

 

Euroopan 112-päivä

Euroopan 112-päivä

Hätänumero 112 toimii myös kaikkialla muualla EU:n alueella liikuttaessa. Hätänumerosta 112 saa avun todellisissa hätätilanteissa kaikkialla EU-maissa. Hätänumero 112 toimii maksutta sekä kiinteästä puhelimesta että matkapuhelimesta.

Suomesta poiketen monissa EU-maissa on käytössä myös muita hätänumeroja, mutta matkailijan ei tarvitse niistä välittää. Riittää kun muistaa hätänumeron 112 kaikissa EU-maissa.

Jotta hätänumero 112 tunnettaisiin hyvin kaikkialla Euroopassa, Euroopan komissio on yhdessä Euroopan parlamentin ja neuvoston kanssa julistanut helmikuun 11. päivän Euroopan 112-päiväksi. Suomi osallistuu talkoisiin järjestämällä 112-päivän tapahtumia eri puolilla Suomea.  Noormarkun VPK järjestää 112-päivä tapahtuman Noormarkun torilla tänään klo 18.00 alkaen.

 

palo 009

Noormarkun urheilukentän korkeushyppypatjan  ja  juoksuradan  palo sai aikaan paksun myrkyllisen savupilven

tulipalo 004

tulipalo 020

Tämmöistä jälkeä syntyy kun nukahtaa tupakan kanssa sänkyyn  Noormarkun sairaalan potilashuone.

13.8 2009 T 005

 

Ralli päivitys

 

Rallin MM-kausi on alkanut Fordin komennossa.

EK 2 VARGASEN
Ruotsin MM-rallin ensimmäisellä varsinaisella erikoiskokeella jysähti välittömästi kunnon yllätys, kun pohja-ajan tykitti Fordin kakkostiimissä ajava norjalainen Mads Östberg.
Fordit olivat muutenkin omassa vauhdissaan verrattuna Citroëneihin, sillä toiseksi nopein oli Mikko Hirvonen ja kolmanneksi nopein Jari-Matti Latvala. Hirvonen jäi norjalaisyllättäjästä tasan sekunnin ja Latvala 15,3 sekuntia. Hirvonen on rallissa toisena Östbergin jälkeen. Latvala on kolmas.

 

Hirvonen aloitti väkevästi Ruotsin MM-rallin.

img-1288394101276 rally

kuva:JONATHAN NACKSTRAND

 

EK 3 LIKENÄS
Stobart-tallin Fordia ajava  Mads Östberg  kellotti jo toisen pohja-ajan Ruotsin MM rallissa. Östberg johtaa rallia nyt 9,1 sekunnin erolla ennen Fordin suomalaistähti Mikko Hirvosta.

 

EK 4 LOUVHAUGEN

Louvhagenin pohja-ajan ajoi jälleen norjalainen Mads Östberg. Hän on ollut nopein päivän kaikilla pikataipaleilla. Östberg johtaa rallia nyt 24,8 sekunnin turvin ennen Suomen  Mikko Hirvosta. Hirvonen oli Louvhaugenissa neljänneksi nopein, sillä hänen edelleen ehtivät myös Henning Solberg ja Eyvind Brynildsen.

 

EK 5: Auto korjattiin - mutta Latvala törmäsi uudelleen!

Osumastaan huolimatta Latvala oli ensimmäisenä reitillä ajavaa Sebastien Loebiä seitsemän sekuntia nopeampi.

EK 6 ei muuttanut Ruotsin MM-rallin kokonaiskilpailun kärkikolmikkoa.

Östberg johtaa edelleen kokonaiskisaa 29,5 sekunnin erolla ennen Mikko Hirvosta. Kolmantena on siis Petter Solberg, joka on hävinnyt Hirvoselle jo 44,4 sekuntia.

Perjantain viimeisen EK:n nopein oli Jari-Matti Latvala. Mikko Hirvonen ajoi kärkeä kiinni.

Mikko Hirvonen on Ruotsin rallissa toisena vain vajaat 15 sekuntia kärjestä, kun perjantain erikoiskokeet on ajettu. Rallia johtaa Mads Östberg.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti