Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Synkkää ja ikävää, tässä kesä kuva päivän piristykseksi Dyster och ledsen. i sommar för att lysa upp fjäril foto Gloomy and sad. this summer to brighten up the butterfly photo Sünge ja pettumust. käesolevas kesäperhosen foto piristykssks iSombrío y triste. este verano para aclarar encima de la foto de la mariposa Sombre et triste. cet été pour égayer la photo papillon Ζοφερή και θλιβερή. αυτό το καλοκαίρι για να φωτίζει μέχρι τη φωτογραφία πεταλούδα Мрачный и печальный. этим летом, чтобы скрасить бабочка фото グリム、悲しい。この夏は蝶の写真を明るくする

 

Suomea on piinannut jo monta päivää matalapaine.  Ei ole olenkaan ollut mukavaa.  Eilen oli kyllä vilkas päivä kun  taloyhtiössä oli huoltopäivä.   Ensin kävi putkimies talonmiehen kanssa laittamassa uuden kylpyhuoneen  lämpöpatterin säätöventtiilin ja samalla ilmattiin muutkin huoneiston lämpöpatterit.  Sitten kävivät ilmasto Salmisen  nuoret miehet nuohoamassa  ilmastointi hormit.  Tästä kuvat eilisessä päivityksessä.  Tänään ei ole mitään ennalta suunniteltu toimintaa, mutta mikäli vanhat maailman merkit pitävät paikansa niin kyllä tämäkin päivä kuluu pois päivien kirjasta.

Kun katsotte näitä kuvia niin tuntekaa kevyt lempeä  tuulahdus kasvoilla,  kuulkaa veden liplatusta ja haistakaa kukkasten ja koivun huumaava tuoksu.

päivä 048

 

päivä 050

Ja tästä taas arkeen

Vanha patteri venttiili oli aika piukassa

keräily kannuja 006

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti