Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

lauantai 22. tammikuuta 2011

Porin Karhu, ylpeänä katsoo Raumalle päin Björneborg symbol. Bear anser lugnt mot Rauma Pori symbol. Bear considers calmly towards the city of Rauma Right big thanks to the Spanish, They became the eighth hundredths (800) yesterday, the visitor to this blog Haga muchas gracias a los españoles, se convirtieron en el octavo centésimas (800) ayer, el visitante a este blog

 

Porin symboli katselee tyynesti raatihuoneenpuiston läpi kohti Raumaa ja miettii pitäisikö  kaapata Raumakin omaan syleilyyn.

pri preiviik 013

 

Noormarkkulaisille voi jo pyllistää,  kuherrusvuosi meni jo, eikä liitos porkkana rahasta taida olla enää paljon jäljellä

pri preiviik 012

 

Porin perustaja  Suomen Herttua Juhana seuraa tyynesti mistä päin nyt tuulee tehtaiden raunioille.  Taitaa tuo Kokemäenjoen pohjoispuoli olla se kehityksen suunta johon Pori kasvaa.

Pori Preiviik 017

Huovit turvaavat Kaupungintalon katolla Juhanan turvallisuutta

Pori Preiviik 024

 

Huovit saavat olla huoleti,  Juhanana turvallisuus on helppo hoitaa kun tuo  Poriin tuleva valtatie  8  on onnistuttu pitämään niin ahtaana että ei sinne tarvitse lähettää kuin yksi hidas maatalouskone liikenteen sekaan, niin kapinallisten liikkuminen hidastuu melkoisesti, ja huoveille jää aikaa valmistautua mahdollista kapinallisten hyökkäystä vastaan.

Tämänkin traktorin perässä  liikenne mateli 5 km matkan 40km/h nopeudella

Pori Preiviik 005

 

Aurinko ehti kahdenkymmenen minuutin kuvaus tuokion aikana  laskemaan kerrostalojen kattoja alemmas

pri preiviik 008

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti