Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

tiistai 4. tammikuuta 2011

Auringon pimennys Haapijärvi Partial solar eclipse Haapijärvi Finland Päivitetty kello 18.05

 

 

Minä ja poikani Max-Aaron 8v menimme tänään Markun kanssa Haapijärvelle maisemakuvausretkelle.  Emme huomioineet olenkaan osittaista Auringonpimennystä ja odottelimme  Haapijärven kalliolla jonkin aikaa sitä että nousisiko Aurinko  pilven yläpuolelle, jolloin se värjäisi maiseman maisema valokuville otolliseksi.  Pilvi nousi Auringon kanssa samaan tahtiin eikä sitä näkynyt.  Tämän johdosta teimme mittavan lenkin Lampinjoen varteen katsomaan olisivat joutsenet vielä siellä.  Eivät olleet.   Takaisin päin lähdimme rivakammin ja eikös siinä hommassa tullut hikikin ja silmälasit huurtuivat juuri sopivasti kun pilven raosta Aurinko näyttäytyi.  Juuri mitään en nähnyt huurtuneiden silmälasien takaa, mutta suuntasin kameran kohti Auringon sirppiä ja laukaisin kameran. Tulos on tässä.

aamupäivä 017

Kuva myös www.satakunnankansa.fi

 

Kohti Auringon pimennystä, jota emme tienneet odottaa

haapijärvi 008

 

Max-Aaron löysi kuvattavaa hämärtyvästä metsästä.  Salaman käyttö oli tarpeen, niin hämäräksi metsä meni.

 

haapijärvi 018

 

 

 

 

 

Talvinen metsämaisema Auringon pimennyksen aikana

haapijärvi 015

 

Max-Aaron otti Markusta ja minusta kuvan.  Markku ihmettelee, missä se Aurinko luuraa.  Max oli varmaan ihmeissään  vanhojen ukkojen toilailuista, eikö niitä kuvauskohteita helpommalla löydy.

Max kuvat 021

Haapijärvi

haapijärvi 011

 

Metsässä oli melkein öinen tunnelma

haapijärvi 028

Käykää katsomassa www.satakunnankansa.fi auringon pimennys jutun ensimmäinen kommentti.  Eikö Satakuntalaiset olekin ihania ihmisiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti