Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Suomalainen valokuvaaja ei kylmää pelkää Finsk fotograf är inte rädd för kyla Finnish photographer is not afraid of cold Soome fotograaf ei külma ei karda Fotógrafo finlandés no tiene miedo del frío Photographe finlandais n'a pas peur du froid Finnischen Fotografen hat keine Angst vor Kälte Φινλανδική φωτογράφος δεν φοβάται κρύοФинский фотограф не боится холода フィンランドの写真家は寒さを恐れていない

 

Markun kanssa kun olen käynyt monilla kuvausretkillä, niin on tullut otetuksi valokuvia muistakin valokuvaajista.  Kaikkia en nimeltä tunne, mutta selviää näistä nyt kuitenkin se, millaisissa olosuhteissa Suomalainen harraste valokuvaaja toimi talviaikana.  Yhteistä näissä valokuvissa on se että on lunta, kylmää viimaa ja pakkasta sekä se että kaikki ovat hurahtaneet valokuvaukseen sydänjuuriaan myöten.  Mikään keli tai paikka ei ole este mennä ottamaan valokuvia. 

Markun kanssa haaveilimme syksyllä, että tulisipa nyt oikein luminen talvi, niin voisimme blogeissamme  leuhkia eteläeurooppalaisille  lukijoillemme että täällä meillä vasta hienoa on, kun on tätä luntakin.  Mutta kuinka kävikään, muuallekin on tullut lunta ihan kiusaksi asti, ja meidän lumikuvamme kalpenevat. eteläeurooppalaisten uutiskuvien rinnalla.

 

 

Tammikuun 9 2010 163

 

Tammikuun 9 2010 168

 

 

 

päivä 059

 

Taiteilija Markku Mäkelän kuvia voi käydä katsomassa www.markuntaidetta.blogspot.com

päivä 072

 

 

Kova tuuli oli ajanut Kallossa jäät rannalle korkeaksi valliksi sinnekin oli Auringonlasku valokuvaaja mennyt

päivä 035

 

Joulukuun 17 päivänä satoi talven lumiennätys ukkosen myötäilemän Uniluotoon, noin 20cm.  Tämä kuva Kallon penger  tieltä.

uniluoto 103

 

 

Lampinjoki   on suosittu kuvauspaikka talvellakin, kun se pysyy pitkään sulana ja siellä tapaa vesilintuja.

maaliskuu . 2010 lampinjoki  muuta 062

 

 

Koskaan ei tiedä minkä puun takana valokuvaaja luuraa.  Minä, Markun ikuistamana Lampinjoella.  Toisaalla tässä blogissa on luettavissa tältä reissulta lisää “ on tämä välillä vaikeaa” otsakkeen alta.

IMG.t._4256  Minä kuvaan 4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti