Teuvon kuvat

Teuvon kuvat

keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Jää kukkia ikkunassa, ikkuna valmistajan vastaus kysymykseen Isbox, blommor, ett fönster tillverkarens svar på frågan Ice box, flowers, a window manufacturer's answer to the query Jää lilled aknas, aken tootja vastused küsimustikule Caja de hielo, flores, responder a una fabricante de la ventana de la consulta Glacière, fleurs, répondre à un fabricant de fenêtres de la requête Ice box, τα λουλούδια, η απάντηση ενός κατασκευαστή παράθυρο προς το ερώτημα Ice Box, цветы, ответ окне производителя, чтобы запрос アイスボックス、花、クエリウィンドウの製造元の答え

Muchas gracias en español. Usted ha sido la lectura de hoy, siete centésimos (700) el lector de este blog

Alavus Ikkunat oy:n vastauksen mukaan ikkunoiden jäätyminen on taas tulevaisuutta, kun energia säännöksiä on tiukennettu.  Kaikilla eivät tietenkään välitä siitä näkyykö pihalle, mutta näin luontoihmisenä on tottunut aamu kahvi kupposen ääressä katselemaan ulos ja todetakseen minkälainen päivä on tulossa.  Lintujakin on kiva seurata lämpimässä, ikkunan takana.  Toki on tästä ollut iloakin kun on saanut näitä kauniita jääkukkia kuvata ihan kotioloissa.  Viime päivinä vaan on taas ollut huonot valaistus olosuhteet.  Mutta kun Aurinko taas näyttäytyy niin eiköhän valo taitu hienosti jääkukkasista.  Mikäli ikkuna eivät kokonaan jäädy.

jää kukka 003

Jääkukka kuva julkaistu Iltasanomissa  www.iltasanomat.fi lukijankuvana.  Myös Uutismarkussa  www.uutismarkku.fi  Tämän viikon Uutismarkku onkin sitten viimeinen  kun ensivuonna lehden nimeksi tulee Luoteisväyläksi.

 

 

Heippa vaan ja Hyvää Uutta Vuotta

Jääkukat ulkolasin ulkopinnassa kertovat ikkunan hyvästä eristävyydestä (kiitos kiristyvien määräysten). Ulkolasin ulkopinta on niin kylmä, ettei se pysy kirkkaana vaan kerää jääkukkia. Tällainen ilmiö on mahdollinen kun ikkunan U-arvo on 1,0 tai parempi.

Ikkunat saattavat pysyä kirkkaampina, kun ilma pääsee kiertämään vapaasti ikkunan läheisyydessä. Esimerkiksi ikkunan alla olevaa työpöytää kannattaa vetää 10 cm irti seinäpinnasta, samoin sohvia ja muita kalusteita. Kannattaa myös tarkistaa että ilmanvaihdon poistoventtiilit ovat auki.

Toivottavasti näistä neuvoista on apua ja voitte ihailla kauniita talvisia maisemia.

Terveisin Alavus Ikkunat Oy

Risto Pekkanen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti